Μιά δυάδα και ένα μονό αποδεκτό για σήμερα.

GG (1,66) στο Κέμπριτζ-Σάουθπορτ

Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας τους παιχνίδια

GG (1,66) στο Κέμπριτζ-Σάουθπορτ Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από κακές εμφανίσεις και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Η Κέμπριτζ έχει σκοράρει σε όλα της τα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ η Σάουθπορτ έχει βγάλει 8 διπλά στις 13 εξόδους της. Στο 1,66 το GG στην Bet365.
Σε παιχνίδι που μέχρι το 52’ ήταν 0-0 η Κέμπριτζ ηττήθηκε από την Μπρέιντρι με 3-2. Δέχτηκε τρία γκολ από το 52’ μέχρι το 77’ και στη συνέχεια κατάφερε απλά να μειώσει με γκολ στο 88’ και 95’. Η εμφάνισή της, ωστόσο, προβλημάτισε και σήμερα επιστρέφει στη δυνατή της έδρα, εκεί όπου έχει να ηττηθεί από τις 20 Αυγούστου σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα στο γήπεδό της μετράει απολογισμό 7-4-1, έχοντας και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα με μόνο οκτώ γκολ παθητικό.
Οι γηπεδούχοι καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες και να ανέβουν ξανά βαθμολογικά, έχοντας μόνο ένα τρίποντο στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές (1-4-2). Αποχώρησε ο τερματοφύλακας Μπράουν, τραυματίας είναι ο μέσος ΜακΌλεϊ, αλλά εξέτισε και επιστρέφει ο βασικότατος εξτρέμ Κάριου (5 γκολ). 17/26 παιχνίδια της ήταν under, αλλά εντός έδρας έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και στα 12 παιχνίδια που έχει δώσει.
Πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση η Σάουθπορτ ηττήθηκε 0-6 από την Φλίτγουντ αποδεικνύοντας ότι της ταιριάζουν περισσότερο τα εκτός έδρας παιχνίδια. Δέχτηκε τρία γκολ μέχρι το 30’, από το 34’ έπαιζε με παίκτη περισσότερο και παρόλα αυτά όχι μόνο δεν κατάφερε να αντιδράσει αλλά δέχτηκε και άλλα τρία από το 52’ και μετά.
Η Σάουθπορτ έχει εντός έδρας απολογισμό 6-4-4, αλλά εκτός έδρας είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα της κατηγορίας με οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στα αγωνιστικά, επιστρέφει ο αμυντικός Λέβερ, εξαιρετικά αμφίβολοι είναι ο βασικός αμυντικός Άκριγκ και ο βασικός μέσος Λέντσαμ (2 γκολ). 19/27 παιχνίδια της ήταν over.
Και στα 12 εντός έδρας της παιχνίδια έχει σκοράρει η Κέμπριτζ (6/12 goal-goal).
Να επιστρέψουν στις νίκες θέλουν και οι δύο ομάδες, που παρουσιάζονται βελτιωμένες στα εντός και εκτός έδρας τους παιχνίδια, αντίστοιχα. Η Κέμπριτζ έχει 7-4-1 εντός κι έχει σκοράρει σε όλα τουλάχιστον ένα γκολ, ενώ η Σάουθπορτ έχει βγάλει ήδη οκτώ διπλά μέχρι τώρα (8-2-3). Στο 1,66 το GG στην Bet365.


Λίγα γκολ στη Βαλένθια (1,85)και άσσος στο (1,75).

7/8 NG & under στα φετινά εκτός της Σεβίλλης

Λίγα γκολ στη Βαλένθια (1,85) H Βαλένθια θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης υποδεχόμενη την Σεβίλλη στο Μεστάγια, όμως πρωτίστως θα κοιτάξει να διαφυλάξει την άμυνά της. Κλειστά αγωνίζονται εκτός φέτος οι Ανδαλουσιάνοι, οι οποίοι έχουν ροπή στις ισοπαλίες.
Η Βαλένθια συναντά μια ακόμη ανδαλουσιάνικη ομάδα μετά τις συναντήσεις της με την Κάντιθ στον προηγούμενο γύρο. Απέναντι στην ομάδα της τρίτης κατηγορίας συνάντησε δυσκολίες μόνο στον πρώτο αγώνα (0-0), παίρνοντας άνετα την πρόκριση στον επαναληπτικό με 4-0.
Οι "νυχτερίδες" είναι πανίσχυρες φέτος στο Μεστάγια, εκεί όπου έχουν ηττηθεί μόνο από τη Ρεάλ. Μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ έχουν επικεντρωθεί στον στόχο της εξόδου στο επόμενο και τα πηγαίνουν εξαιρετικά καθώς βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά δεν αδιαφορούν για το θεσμό του κυπέλλου, το οποίο θα επιδιώξουν να κατακτήσουν.
Μαντούρο και Κανάλες παραμένουν τραυματίες, όπως και ο Ρικάρντο Κόστα που χτύπησε σε πρόσφατη προπόνηση. Ο τελευταίος φημολογείται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπέτις καθώς έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.
Η Σεβίλλη αποκλείστηκε πολύ νωρίς από το Γιουρόπα Λιγκ και έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στις εγχώριες υποχρεώσεις. Βρίσκεται σε καλό δρόμο καθώς κινείται σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έφτασε και στους 16 του κυπέλλου αποκλείοντας με άνεση την Σαν Ρόκε στον προηγούμενο γύρο.
Οι Ανδαλουσιάνοι παρουσιάζονται εξαιρετικά συμπαγείς αμυντικά στις εξόδους τους εντός των συνόρων. Έχουν δεχθεί γκολ μόνο σε δύο από τις οκτώ με τέσσερις από αυτές να λήγουν με λευκή ισοπαλία. Under και NG έκαναν την εμφάνισή τους σε 7/8 ταξίδια της.
Πέρα από το αγωνιστικό τον σύλλογο πλέον αποσχολεί και η υπόθεση του προέδρου Ντελ Νίδο, ο οποίος καταδικάστηκε σε επταετή φυλάκιση για υπόθεση διαφθοράς. Έκανε έφεση, δηλώνοντας παράλληλα πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την ομάδα.
Ο Περότι θα λείψει από τον αγώνα της Πέμπτης λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολος είναι και ο Κανουτέ. Διαθέσιμος ο βετεράνος τερματοφύλακας Πάλοπ, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ.
Πιθανές ενδεκάδες
Βαλένθια (4-2-3-1): Guaita, Mathieu, Ruiz, Rami, Bruno, Albelda, Banega, Piatti, Jonas, Hernandez, Soldado
Σεβίλλη (4-2-3-1): Palop, Navarro, Alexis, Escude, Coke, Trochowsi, Medel, Navas, Campana, Moral, Negredo
11/16 under στις συναντήσεις τους στο Μεστάγια τα τελευταία χρόνια.
Eπιφυλακτικές αναμένεται να παραταχθούν αμφότερες από τη στιγμή που υπάρχει επαναληπτικός. Η Βαλένθια θα ψάξει νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ η Σεβίλλη δε θα πει όχι σε μια ακόμη λευκή εκτός έδρας ισοπαλία. Προβάδισμα στο under σε απόδοση 1,85 και άσσος στο 1.75.


3,20 η ισοπαλία στο Κόρδοβα-Εσπανιόλ

5-5-1 έχουν φέτος εντός έδρας οι γηπεδούχοι

3,20 η ισοπαλία στο Κόρδοβα-Εσπανιόλ Πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του κυπέλλου, όπου αμφότερες οι ομάδες αναμένεται να παραταχθούν συντηρητικά, μιας και ο δρόμος προς τον τελικό είναι ανοιχτός. Η Κόρδοβα χάνει πολύ δύσκολα εντός έδρας και η ισοπαλία πληρώνει 3,20 στην Bet365.
Η Κόρδοβα πήγε στη διακοπή των εορτών από την 7η θέση της βαθμολογίας, αλλά μόνο από το -4 από την κορυφή, ενώ το τελευταίο της παιχνίδι για το 2011 ήταν η «γλυκιά» ήττα με 2-1 από την Μπέτις. Με αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου, αφού στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει 1-0.
Μαζί με τα παιχνίδια κυπέλλου έχει 2-2-0 στα τέσσερα τελευταία εντός και 5-5-1 συνολικά τη φετινή χρονιά. Τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για την Εσπανιόλ ο δρόμος είναι ανοιχτός προς τον τελικό αφού αποφεύγουν μέχρι εκεί τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Βαλένθια και Σεβίλλη. Εκτός από τους μακροχρόνια απόντες θα λείψει και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Τσάρλες.
Η Εσπανιόλ έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά, παίρνοντας την πρόκριση στο κύπελλο επί της Θέλτα (0-0 εκτός και 4-2 εντός) και δύο σπουδαίες νίκες στο πρωτάθλημα, με 4-2 επί της Ατλέτικο και 1-2 επί της Χιχόν.
Ανέβηκε, έτσι, στην 8η θέση της βαθμολογίας και είναι μόλις στο -2 από την πρώτη πεντάδα. Στα τελευταία της παιχνίδια εκτός έδρας παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική έχοντας χάσει μόνο δύο φορές στις εφτά πιο πρόσφατες εξόδους της (3-2-2).
Παρά το ότι την Κυριακή υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, ο Ποκετίνο δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές και αναμένεται να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει. Ωστόσο, για διάφορους λόγους δεν ταξίδεψαν ο ακραίος μπακ Χάβι Λόπεθ, ο κεντρικός αμυντικός Αμάτ, οι αμυντικοί μέσοι Χάβι Μάρκεθ και Μπαένα και ο Παντιάνι.
Πιθανές ενδεκάδες:
Κόρδοβα (4-4-2): Arias – Fernandez, Gaspar, Tena, Fuentes – Borja, Garai, Hervas, Lopez Silva – Pepe Diaz, Patino.
Εσπανιόλ (4-2-3-1): Casilla – Didac, Moreno, Rodriguez, Galan – Forlin, Romaric – Thievy, Verdu, Weiss – Sergio Garcia.
Μόνο μία ήττα σε όλες τις διοργανώσεις έχει φέτος εντός έδρας η Κόρδοβα (5-5-1).
Προσεκτικές θα είναι και οι δύο ομάδες, με την Κόρδοβα να έχει μόνο μία ήττα εντός έδρας φέτος (5-5-1). Το κύπελλο απέκτησε ενδιαφέρον, μιας και το συγκεκριμένο ζευγάρι αποφεύγει μέχρι τον τελικό τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Βαλένθια και Σεβίλλη. Η ισοπαλία δείχνει αρκετά πιθανή (3,20 στην Bet365).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.