Λίγα και καλά πάλι τα βασικά μου σημεία.

Πολύ καλή η χθεσινή στοιχηματική μέρα καθώς πέρασαν αρκετά σημεία.
Για σήμερα πάλι με τα κυριότερα σημεία και σταδιακά θα ενημερώνονται και όλες οι άλλες στήλες.

Ξεκίνημα λοιπόν:


Για το 8/8 GG εντός ο Άγιαξ

Για το 8/8 GG εντός ο Άγιαξ (1,83) Τελευταία αγωνιστική στην Ολλανδία πριν την διακοπή για ένα μήνα και ο Άγιαξ καλείται να κλείσει μια περιπετειώδη περίοδο με μια νίκη επί της φιλόδοξης και φορμαρισμένης Ντεν Χάαγκ. Πολύ ελκυστική η απόδοση του GG στο 1,83.

Ο Άγιαξ φάνηκε επηρεασμένος από τον αποκλεισμό σοκ στο Τσάμπιονς Λιγκ στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην αδύναμη Βααλβάικ. Οι παίκτες του Ντε Μπουρ σπατάλησαν το πρώτο ημίχρονο χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση, ευτύχησαν όμως να προηγηθούν με ένα αυτογκόλ στο 42. Στο δεύτερο ημίχρονο έχασαν πέναλτι, είδαν να τους ακυρώνεται λανθασμένα ένα γκολ αλλά δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το παιχνίδι και παραλίγο να το πληρώσουν στις καθυστερήσεις σε μια ευκαιρία των γηπεδούχων.

Μια εβδομάδα μετά και έχοντας συνέλθει από το σοκ του Τσ. Λιγκ υποδέχονται την Μπρέντα με τον Ντε Μπουρ να ζητά μόνο τη νίκη που θα τους επιτρέψει αν διατηρηθούν στην 4η θέση της βαθμολογίας ελπίζοντας σε στραβοπατήματα των αντιπάλων τους που αγωνίζονται μεταξύ τους. Το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψαν και τέθηκαν στην διάθεσή του οι Μπόριγκτερ και Γιάνσεν αφήνοντας πλέον στο απουσιολόγιο τους Σίγκθορσον, Όιερ, Ντε Γιονγκ και Μποιλέσεν.

Από την άλλη η Ντεν Χάαγκ μάλλον θα ήθελε η διακοπή να έρθει 3-4 παιχνίδια αργότερα καθώς αυτό το διάστημα φαίνεται να έχουν βρει εξαιρετικό ρυθμό. Μια εβδομάδα μετά το 3-0 επί της Μπρέντα επικράτησαν με 2-0 επί της Χέρακλες δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στην επίθεση και ταυτόχρονα καταφέρνοντας να κρατήσουν το 0 στην άμυνα μετά από 1 μήνα.

Μάλιστα στο παιχνίδι απέναντι στον Άγιαξ επιστρέφουν οι Τζον Φερχούκ και Λέουβιν από τον τραυματισμό τους επομένως οι μοναδικές απουσίες θα είναι οι Β. Φερχούκ, Αμι και Τόορνστρα.

12/16 οver ο Άγιαξ φέτος, 10/16 η Ντε Χάαγκ. 7/7 GG ο Αίαντας εντός έδρας.
Σίγουρα ο Άγιαξ είναι το φαβορί στο παιχνίδι αυτό όμως η Μπρέντα απέδειξε στα τελευταία της παιχνίδια ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι βέβαιο ότι αναμένεται να δημιουργήσει πολλά αμυντικά προβλήματα στον Άγιαξ που έτσι κι αλλιώς έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά του εντός έδρας παιχνίδια. Μια χαρά η απόδοση του GG στο 1,83.


Οver η Γιουβέντους

Οι τέσσερις από τις πέντε εκτός έδρας ήττες της Νοβάρα ήταν over

Κερδίζει με over η Γιουβέντους (1,80) Η Γιουβέντους παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Εντός έδρας σκόραρε πάνω από ένα γκολ στα 6/7 παιχνίδια της, ενώ η Νοβάρα διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα.
Η Γιουβέντους έμεινε στο 1-1 στο Ολίμπικο με τη Ρόμα, με τον Τότι να χάνει και πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο για να κάνει το 2-1 και με αυτόν τον βαθμό διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας (όπου συγκατοικεί με την Ουντινέζε), ενώ είναι και η μοναδική αήττητη ομάδα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα.
8-6-0 είναι ο απολογισμός της μέχρι τώρα διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Στο νέο της γήπεδο έχει κερδίσει πέντε φορές και παραχώρησε δύο ισοπαλίες. Μόνο σε ένα σκόραρε λιγότερα από δύο γκολ, ενώ στα 4/7 δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της.
Τρία προβλήματα απουσιών με τους Μπονούτσι και Βιδάλ (2 γκολ) να είναι τιμωρημένοι και τον Βούτσινιτς (2 γκολ) να παραμένει εκτός.
Μετά την τραγική εμφάνιση στο εκτός έδρας με τη Λάτσιο, η Νοβάρα ήταν πολύ καλή υποδεχόμενη την Νάπολι. Προηγήθηκε στο 70’ με πολύ ωραίο γκολ του Ραντοβάνοβιτς, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την τρίτη της νίκη φέτος (2-5-7), δεχόμενη την ισοφάριση έξι λεπτά πριν το φινάλε για το τελικό 1-1.
Συνεχίζει να παραμένει εντός της ζώνης υποβιβασμού, αγνοώντας τη νίκη μακριά από το γήπεδό της (0-2-5), ενώ διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (25 γκολ σε 14 αγωνιστικές) και είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.
Εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει ο βασικός επιθετικός Μετζορίνι, ενώ διαθέσιμος είναι και ο στόπερ Πάτσι. Συνεχίζει εκτός ο στόπερ Λιζούτσο, με τον επιθετικό Μοριμότο (2 γκολ) να είναι αμφίβολος. 5/7 εκτός έδρας παιχνίδια της ήταν over.
Πιθανές ενδεκάδες:
Γιουβέντους (4-3-3):  Buffon – Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie – Marchisio, Pirlo, Giaccherini – Del Piero (ή Estigarribia), Matri, Pepe.
Nοβάρα (5-3-2): Ujkani – Morganella, Dellafiore, Centurioni, Ludi, Gemiti – Marianini (ή Porcari), Radovanovic, Rigoni – Mazzarani (ή Rubino), Meggiorini.
Η Νοβάρα διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και οι 4/5 εκτός έδρας ήττες της ήταν over.
Η Γιουβέντους πολύ δύσκολα θα συναντήσει προβλήματα κόντρα στη Νοβάρα. Η συμπεριφορά των δύο ομάδων στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια τους δίνουν προβάδισμα στο over.

Γκολ νωρίς για την Τότεναμ και over.

6 γκολ έχει πετύχει στο πρώτο τέταρτο των αγώνων

Γκολ νωρίς για την Τότεναμ (1,83) H Tότεναμ έχει αφήσει ήδη πίσω την ήττα από την Στόουκ και στοχεύει να διευρύνει το εντός έδρας αήττητο σερί της. Η Σάντερλαντ μπαίνει συνήθως χαλαρά στα παιχνίδια και μένει πίσω στο σκορ. Στο 1,83 να σημειωθεί γκολ μέχρι το 26ο λεπτό.
Η Τότεναμ έκανε το καθήκον της απέναντι στην Σάμροκ κερδίζοντας με 0-4, όμως τα νέα από την Τούμπα δεν ήταν ευχάριστα καθώς η ισοπαλία μεταξύ ΠΑΟΚ-Ρούμπιν την άφησε εκτός συνέχειας Γιουρόπα Λιγκ. Πάντως αυτό δεν φάνηκε να δυσαρεστεί ιδιαίτερα τον Ρέντναπ ο οποίος εξαρχής είχε δει τον συγκεκριμένο θεσμό ως αγγαρεία.
Στο πρωτάθλημα η Τότεναμ γνώρισε την πρώτη της ήττα στα δέκα τελευταία ματς στο Μπριτάνια από την Στόουκ με 2-1, σε έναν αγώνα όπου είχε έντονα παράπονα για τη διαιτησία κυρίως για το πρώτο γκολ της γηπεδούχου.
Στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν πάντως μετρά πέντε σερί νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια, γεγονός που την έχει βοηθήσει να πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημά της στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι Λονδρέζοι έχουν επιχειρήσει 105 σουτ στον στόχο, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Αποτελέσμα αυτού είναι να σημειώνουν 2,5 γκολ ανά αγώνα μπροστά στο κοινό τους.
Ντόσον, Χάντλστοουν παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ τιμωρημένος είναι ο Καμπούλ. Ο Κινγκ έλειψε από τα δύο προηγούμενα λόγω των γνωστών προβλημάτων του στο γόνατο, όμως τώρα αναμένεται να επιστρέψει.
Η Σάντερλαντ πέτυχε τη νίκη με επεισοδιακό τρόπο στο ντεμπούτο του Ο'Νιλ επί της Μπλάκμπερν. Οι Ρόβερς προηγήθηκαν με τον Βούκσεβιτς στο πρώτο ημίχρονο και όλα έδειχναν πως θα έφευγαν με θετικό αποτέλεσμα από το Στάδιο του Φωτός καθώς αυτό το αποτέλεσμα παρέμενε μέχρι το 84ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο μέχρι το φινάλε οι "μαύρες γάτες" σκόραραν δύο φορές και έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή.
Ήταν το τρίτο συνεχόμενο ματς της Σάντερλαντ στο οποίο ο νικητής του αγώνα προήλθε από ανατροπή στο σκορ, μόνο που στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις αυτή ήταν το θύμα. Ο νέος τεχνικός των φιλοξενουμένων φιλοδοξεί να αλλάξει άμεσα και την εκτός έδρας νοοτροπία της ομάδας του η οποία έχει μόλις μια νίκη στις επτά τελευταίες εξόδους της.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχθεί το 22% των τερμάτων τους στο πρώτο τέταρτο των αγώνων. Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι στην Τότεναμ καθώς αυτή έχει σημειώσει περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα σε αυτό το διάστημα (6).
Ανχελέρι, Μινολέ, Κάμπελ, Τέρνερ, Γκόρντον παραμένουν εκτός. Ο Μπέντνερ έλειψε από την προηγούμενη αναμέτρηση, όμως αναμένεται να μπει στην αποστολή. Εξέτισε και επιστρέφει ο Κάτερμολ.
Πιθανές ενδεκάδες
Τότεναμ (4-4-2): Friedel, Walker, Gallas, King, Ekotto, Bale, Parker, Modric, V.d. Vaart, Adebayor, Defoe
Σάντερλαντ (4-4-1-1): Westwood, Bardsley, Brown, Bramble, O'Shea, Larrson, Colback, Vaughan, Richardson, Sessegnon, Dong-Won
8-1-1 για την Τότεναμ στις πρόσφατες υποδοχές της Σάντερλαντ στο Λονδίνο.
H Tότεναμ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη όμως οι αποδόσεις υπέρ της είναι πολύ χαμηλές.  Αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα στο να σημειωθεί γκολ πριν το 26ο λεπτό στο 1,83 καθώς η Τότεναμ μπαίνει δυνατά στα εντός έδρας ματς, ενώ η Σάντερλαντ κάνει ακριβώς το αντίθετο και συνήθως μένει πίσω στο σκορ.


Περνάει από την Τσεζένα η Ίντερ

Δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε αυτή την έδρα

Περνάει από την Τσεζένα η Ίντερ H Ίντερ φιλοδοξεί να διευρύνει την παράδοση που την θέλει αήττητη επί της Τσεζένα σε ματς πρωταθλήματος. Η ανοδική πορεία της γηπεδούχου στις τελευταίες αγωνιστικές έχει ανεβάσει το διπλό στο 1,925, απόδοση που αξίζει να πονταριστεί.
Η αλλαγή προπονητή στην Τσεζένα αποδείχθηκε καταλυτική καθώς η ομάδα ανέκτησε την ψυχολογία της και κυρίως άρχισε να μαζεύει βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική με γκολ του Μούτου υποχρέωσε το Παλέρμο στην πρώτη φετινή του απώλεια βαθμών στο Μπαρμπέρα.
Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές η Τσεζένα έχει μαζέψει εννιά βαθμούς, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες είχε συλλέξει μόλις δύο. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης.   Αμυντικά είναι αρκετά σταθερή, όμως το μεγάλο της πρόβλημα εμφανίζεται στην επίθεση. Έχει σκοράρει μόλις επτά φορές, λιγότερες από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Λογικό επακόλουθο το under να έχει παρουσιαστεί σε 12/14 φετινές της αναμετρήσεις.
Ο Αριγκόνι προσανατολίζεται σε χρήση του 4-2-3-1 με τον Μούτου στην κορυφή και τον Έντερ ως στήριγμά του. Κολούτσι, Μαρτίνιο και Μαρτίνεζ είναι τραυματίες, ενώ ο Ρόσι τιμωρημένος. Εξέτισε και επιστρέφει κάτω από τα γκολπόστ ο Αντονιόλι.
Η Ίντερ κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Γένοβα με 0-1 χάρις σε γκολ του Ναγκατόμο. Συνάντησε αρκετές δυσκολίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού καθώς δεν βρήκε λύσεις από τα άκρα και αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει σέντρες για να ανοίξει την άμυνα της γηπεδούχου. Έστω και έτσι πάντως μπόρεσε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και πλησίασε στους οκτώ την τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με νίκη μπορεί να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά επωφελούμενη από το γεγονός ότι Λάτσιο και Ουντινέζε κοντράρονται μεταξύ τους απόψε.
Κάτι παραπάνω από φιλόξενη αποδεικνύεται η έδρα της Τσεζένα για τους Μιλανέζους. Στο Μανούτσι μετρούν επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες ως τώρα. Ανεξαρτήτως έδρας έχουν σκοράρει στις 14 τελευταίες συναντήσεις τους, ενώ έχουν πετύχει 42 γκολ απέναντί της, περισσότερα κόντρα σε κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας.
Τσιτσέρο, Βιβιάνο, Σνάιντερ, Κίβου δεν είναι στη διάθεσή του Ρανιέρι λόγω τραυματισμών. Επιστρέφει ο Μαϊκόν, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι.
Πιθανές ενδεκάδες
Τσεζένα (4-2-3-1): Antonioli, Comotto, Von Bergen, Rodriguez, Lauro, Parolo, Guana, Ceccarelli, Mutu, Ghezzal, Eder
Ίντερ (4-4-2): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo, Alvarez, Motta, Cambiasso, Zanetti,Pazzini, Zarate
Αήττητη απέναντι στην Τσεζένα η Ίντερ σε 18 αναμετρήσεις στη Σέριε Α (12-6-0).
H Tσεζένα μπορεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως η Ίντερ έχει βρει το κουμπί της και την κερδίζει ακόμη και όταν δεν το αξίζει. 

Επιστρέφει στα GG ο Ολυμπιακός

Παραδοσιακά σκοράρουν στο Καραϊσκάκης τα Γιάννινα

Επιστρέφει στα GG ο Ολυμπιακός Μπορεί να έχει κρατήσει το μηδέν πίσω για τέσσερα σερί ματς ο Ολυμπιακός, όμως τα Γιάννινα σκοράρουν παραδοσιακά στο Καραϊσκάκης και φέτος πετυχαίνουν αρκετά συχνά γκολ εκτός έδρας.

Επιστροφή στην κορυφή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης μετράει τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 30 βαθμούς, έχοντας πάντως ένα ματς περισσότερο από τον Παναθηναϊκό. Πάντα μαχητικά τα Γιάννινα, δυσκολεύουν παραδοσιακά τους Πειραιώτες.

Η ομάδα του Βαλβέρδε συνεχίζει το πρόγραμμα φωτιά με τα συνεχόμενα παιχνίδια, αφού από τις 19 Νοεμβρίου και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αγωνίζεται συνέχεια δύο φορές την εβδομάδα. Αυτό πάντως δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει τους ερυθρόλευκους, αφού με το σωστό ροτέισον από τον Ισπανό η ομάδα ρολάρει καλύτερα και έχει κάνει το 4/4 στα τελευταία ματς με τέρματα 16-0 κόντρα πάντως σε ομάδες χαμηλής δυναμικότητας (Παναιτωλικός, Δόξα Δρ., Λεβαδειακός, Κέρκυρα). Τα σερί παιχνίδια πάντως συνεχίζονται, μεσοβδόμαδα υπάρχει και το ματς κυπέλλου με τον Πιερικό. Ο Ισπανός προτίθεται να βάλει ξανά στην 11άδα τον Τζιμπούρ που ξεκουράστηκε στα τελευταία δύο, αν και με τη φόρα που έχει πάρει ο Πάντελιτς, δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο για τον Βαλβέρδε.

Εντός έδρας ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό 4-2-0 με τέρματα 15-5, έχει 4/6 GG και ισάριθμα over, μην έχοντας δεχτεί γκολ μόνο στα ματς με Παναιτωλικό και Δόξα Δράμας. Αγωνιστικά, εκτός έμειναν οι Φέισα, Μακούν, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, απουσίες γνωστές.

Τα Γιάννινα έδειξαν μικρή βελτίωση κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όμως αυτό δεν ήταν ικανό για να αποφύγουν την ήττα με 2-1, η οποία ήταν και η τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει ακόμα πολύ δουλειά να κάνει και κυρίως να βελτιώσει τις εκτός έδρας εμφανίσεις της ομάδας, αφου ο ΠΑΣ με ένα βαθμό σε πέντε παιχνίδια δείχνει να δυσκολεύεται μακριά από τους Ζωσιμάδες. Αγωνιστικά εκτός έμειναν οι Πατσατζόγλου, Τζάνης, Κειτά, Κουέβας και Ταμπάσης, ενώ επέστρεψε ο Βίλα που αποθεραπεύτηκε.

Εκτός έδρας τα Γιάνννινα έχουν απολογισμό 0-1-4 με τέρματα 5-10, έχουν 4/5 GG και 4/5 over, αφού σκοράρουν σχεδόν πάντα, ακόμα και στα δύσκολα ματς όπως με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Μέγιερι - Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέβας - Μανιάτης, Μοδέστο - Μιραλάς, Φουστέρ, Φετφατζίδης - Τζιμπούρ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς - Πάντος, Κώτσιος, Μπεσέρα, Ανδράλας - Λιλά, Μπουζίντ, Σκούφαλης, Βάντερσον, Ζαϊρί - Βίλα.

Τέσσερα ματς δείχνει η παράδοση στα τελευταία δέκα χρόνια, στα τρία εξ' αυτών ο ΠΑΣ έχει σκοράρει κατά του Ολυμπιακού εκτός έδρας, το ένα ήταν για το κύπελλο πριν δύο χρόνια.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μη δέχθηκε γκολ τελευταία, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει "φτιάξει" αμυντικά. Επιπλέον, η απουσία του Μέλμπεργκ αφήνει ένα κενό στην άμυνα, με τον ΠΑΣ να έχει ως όπλο το γεγονός πως δεν έχει να χάσει τίποτα από το παιχνίδι και θα αγωνιστεί ελεύθερα.

Κάνει 13 τα GG της η Αζαξιό

Έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά της παιχνίδια

BET: Κάνει 13 τα GG της η Αζαξιό H ουραγός Αζαξιό έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα πρόσφατα παιχνίδια κοντράροντας ακόμη και την πρωταθλήτρια Λιλ. Αμυντικά ωστόσο παραμένει ευάλωτη και η αποτελεσματική στις αντεπιθέσεις Ρεν μπορεί να σκοράρει απέναντί της. Στο 1,95 το GG.
H Aζαξιό μπορεί να παραμένει σταθερά στον βυθό της βαθμολογίας, όμως στα δύο ματς που προηγήθηκαν έδειξε αρετές επιθετικά και κυρίως πάθος για την κατάκτηση των βαθμών. Κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την Λιλ στην υποδοχή της στην Κορσική πριν τελικά υποκύψει με 2-3.
Στο πρόσφατο ματς στην Νανσί μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, όμως με πείσμα έφτασε στην ανατροπή. Η πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη ωστόσο δεν ήρθε καθώς η γηπεδούχος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.
Οι Κορσικανοί έχουν δεχθεί γκολ και στα 17 φετινά ματς πρωταθλήματος με την άμυνά τους να είναι η χειρότερη της κατηγορίας με 36 γκολ παθητικό. Μόνο η Μπόλτον (38) έχει δεχθεί περισσότερα γκολ από αυτή από τους συλλόγους των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.
Μέιρε, Μεντί και Ελ Χανί παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών. Ο Σαμαριτανό λογικά θα μείνει στον πάγκο, ενώ ο Ιλάν αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στις μεσοβδόμαδες προπονήσεις, όμως αναμένεται να είναι έτοιμος.
Η Ρεν ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ χάνοντας με 3-1 στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο, σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο για αυτή ματς καθώς είχε ήδη αποκλειστεί. Πλέον μπορεί να αφοσιωθεί στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις.
Μέτρια ήταν η αγωνιστική παρουσία της στα δύο πρόσφατα παιχνίδια κόντρα σε Νις και Μπρεστ στα οποία μπόρεσε να μαζέψει μόλις ένα βαθμό. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα έπεσε στην έβδομη θέση, όμως με νίκη θα επιστρέψει στην πέμπτη.
Έχει περισσότερες νίκες από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας στα φετινά της ταξίδια (5). Συνολικά μετρά απολογισμό 5-0-4, αποτυγχάνοντας να σκοράρει και στις τέσσερις ήττες της. Η ομάδα της Βρετάνης δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια του τραυματία Μανγκάν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπουκαρί.
Πιθανές ενδεκάδες
Αζαξιό (4-2-3-1): Ochoa, Diawara, Poulard, Medjani, Lippini, Pierazzi, Mostefa, Andre, Cavalli, Tiberi, Ilan
Ρεν (4-2-3-1): Costil, Theophile, Biyik, Boye, Danze, M'Vila, Doumbia, Pitroipa, Feret, Kembo, Hadji
12/17 GG για την Αζαξιό και 6/8 εντός έδρας.
Άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο έδειξε η Αζαξιό στις πρόσφατες αναμετρήσεις της και με ανάλογη εμφάνιση έχει τύχη να διεκδικήσει αποτέλεσμα απέναντι στη Ρεν. Η φιλοξενούμενη όπως αποδεικνύει και η στατιστική της, αν δεν σκοράρει θα ηττηθεί, όμως θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να μην τα καταφέρει κόντρα σε μια ομάδα που έχει δεχθεί γκολ σε όλες τις φετινές αγωνιστικές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.