Αρκετά σημεία υπάρχουν στο σημερινό κουπόνι.

Σκοράρουν Χόφενχαϊμ & Χέρτα (1,80)

Από έξι σερί GG προέρχεται η ομάδα του Βερολίνου

BET: Σκοράρουν Χόφενχαϊμ & Χέρτα (1,80) Δεύτερη φύση της Χέρτα έχει γίνει το GG στα τελευταία παιχνίδια, με τους πρωτευουσιάνους να αγωνίζονται καλύτερα εκτός έδρας κα να σκοράρουν με συνέπεια. Με ψυχολογία από το διπλό στη Νυρεμβέργη οι γηπεδούχοι,
Μεγάλης σημασίας νίκη στη Νυρεμβέργη πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Χόφενχαϊμ με σκορ 0-2, τερματίζοντας το αρνητικό εκτός έδρας σερί της (5 συνεχόμενες ήττες) και παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο μετά τις 22 Οκτωβρίου. Δεν εντυπωσίασε η ομάδα του Στανισλάφσκι, ήταν πιο εύστοχη και ευτύχησε να αγωνιστεί με παίχτη παραπάνω για ένα ημίχρονο. Κόπασαν κάπως οι ψίθυροι για τον γερμανό τεχνικό, με την ομάδα του να αποσπάται έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.
Οι στόχοι βέβαια της Χόφφε δεν περιορίζονται σε μια εύκολη παραμονή και έτσι δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό, αφού η εξάδα απέχει ακόμα πέντε πόντους. Θα προσπαθήσει να κλείσει τον πρώτο γύρο με μια δεύτερη νίκη που θα αφήσει υποσχέσεις για τη συνέχεια, 3-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της με 4/7 GG. Με 4-1-4-1 θα παρατάξει ξανά την ομάδα του Στανισλάφσκι, με τον τιμωρημένο στόπερ Κόμπερ να πλαισιώνει τους μακροχρόνια απόντες Γιάισλε, Ομπάσι και Ιμπερτσμπέργκερ.

Για πέμπτο σερί παιχνίδι έμεινε μακριά απ’ τις νίκες οι Χέρτα στο 1-2 από τη Σάλκε, αποτέλεσμα που την έριξε στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα. Δεν ήταν καλή η ομάδα του Μπάμπελ, που κατάφερε να ισοφαρίσει από στημένη φάση στο 25’ αλλά το 1-2 του Πούκκι στο 44’ την έριξε στα σχοινιά, αφού στην επανάληψη δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των “βασιλικών μπλε”.
Εκτός έδρας (που δεν χρειάζεται να κάνει εκείνη παιχνίδι) έχουμε ξαναπεί ότι αγωνίζεται ως τώρα καλύτερα, 2-4-2 το ρεκόρ της με 7/8 GG και 6/8 over, μόνο στην Αλιάνζ Αρίνα δεν σκόραρε μέχρι στιγμής. 6 σερί GG είδαμε στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, από το ταξίδι στο Χόφενχαϊμ θα απουσιάσουν οι πολύτιμοι αμυντικοί Φραντς και Μιγιάτοβιτς (αρχηγός).
Πιθανές 11άδες:
Χόφενχαϊμ (4-1-4-1): Starke - Beck, Vorsah, Vestergaard, Braafheid - Rudy - Johnson, Roberto Firmino, Babel, Salihovic -Ibisevic
Χέρτα (4-2-3-1): Kraft - Lell, Hubnik, Janker, Kobiashvili - Ottl, Niemeyer - Ebert, Raffael, Ramos - Lasogga

7/8 GG μετράει εκτός έδρας η Χέρτα.
Έχει σφίξει στα τελευταία παιχνίδια της η Χόφφε, αλλά η Χέρτα εκτός έδρας βρίσκει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα με εξαιρετική συνέπεια και περιμένουμε να το κάνει και πάλι. Το GG πληρώνει 1,80


Συνέχεια στα over για την Βόλφσμπουργκ

12/16 μέχρι τώρα

Συνέχεια στα over για την Βόλφσμπουργκ Bόλφσμπουργκ και Στουτγάρδη θέλουν τη νίκη στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ντεφορμέ αμφότερες με τις άμυνές τους να είναι επιεικώς "τρύπιες" στα τελευταία ματς. Στο 1,675 το over.
Η Βόλφσμπουργκ διαλύθηκε στην Βρέμη με 4-1 από την Βέρντερ αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τις εκτός έδρας αδυναμίες της. Μακριά από την έδρα της έχει μόλις μια νίκη σε εννιά αγώνες (1-1-7), δεχόμενη σχεδόν τρία γκολ κατά μέσο όρο από κάθε αντίπαλό της.
Μπροστά στο κοινό της η εικόνα είναι σαφώς πιο βελτιωμένη καθώς μετρά τέσσερις νίκες στις έξι πρόσφατες υποδοχές ομάδων. Στις επτά αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί έχει μόλις μια νίκη, ενώ έχει δεχθεί γκολ και από τις εννιά προηγούμενες ομάδες που έχει αντιμετωπίσει.
O Μάγκατ δήλωσε πως η ομάδα του έχει αρκετά καλή απόδοση μέχρι όμως τη στιγμή που δεχθεί γκολ. Αν δει την αντίπαλό της να σκοράρει πρώτη τότε καταρρέει και κυριολεκτικά σκορπίζει στον αγωνιστικό χώρο. Εν μέρει βέβαια αυτό οφείλεται και στον ίδιο καθώς προτιμά να παρατάσσει αρκετά ψηλά την άμυνα, γεγονός που την καθιστά εξαιρετικά ευάλωτη.
Χλεμπ, Χιτσλμπέργκερ και Χέλμες παραμένουν εκτός. Επιστρέφει από τιμωρία ο Χασέμπε.
Η Στουτγάρδη συνέχισε τις πελατειακές της σχέσεις με την Μπάγερν χάνοντας για μια ακόμη χρονιά. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς με τον Γκέντνερ οι Βαυαροί έφτασαν στην επικράτηση με δύο γκολ του Γκόμεζ. Για σχεδόν μία ώρα η γηπεδούχος αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα.
Παρέμεινε έτσι με μόλις μια νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές διάστημα στο οποίο δεν έχει κατορθώσει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Στις τρεις πρόσφατες εξόδους της δέχθηκε συνολικά επτά γκολ και μπόρεσε να συλλέξει μόλις ένα βαθμό.
Η Στουτγάρδη συνήθως αρχίζει τις διακοπές των Χριστουγέννων μια εβδομάδα νωρίτερα, καθώς στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή μετρά μόλις μία νίκη την τελευταία πενταετία.
Ο Λαμπαντία συνεχίζει να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Ντελπιέρ, Οντέλ, Σελότσι, Τζίγκλερ, Μπουλαρούζ παραμένουν τραυματίες, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μολινάρο.
Πιθανές ενδεκάδες
Βόλφσμπουργκ (4-3-3): Benaglio, Schafer, Madlung, Chris, Trasch, Hasebe, Josue, Salihamidjic, Dejagah, Mandzukic, Orozco
Στουτγάρδη  (4-2-3-1): Ulreich, Gebhart, Tasci, Maza, Boka, Kvist, Gentner, Harnik, Hajnal, Okazaki, Cacau
4-1-0 o απολογισμός της Βόλφσμπουργκ στις πρόσφατες υποδοχές της Στουτγάρδης.
Η Βόλφσμπουργκ εμφανίζεται σαφώς πιο δυνατή στο γήπεδό της και θέλει τη νίκη για να κλείσει τη χρονιά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Παρόλα αυτά με τον τρόπο που αγωνίζεται μπορεί ανά πάσα στιγμή να δεχθεί γκολ και η μεθοδική στις αντεπιθέσεις Στουτγάρδη μπορεί να σκοράρει απέναντί της. Επιλογή το over στο 1,675  το οποίο έχει εμφανιστεί σε 12/16 φετινά ματς των "Λύκων".


Φεστιβάλ από γκολ στο Σάλκε (2,50)

5/7 over 3,5 εντός η Σάλκε, 5/6 στα τελευταία παιχνίδια της η Βέρντερ

Φεστιβάλ από γκολ στο Σάλκε (2,50) Η φετινή παρουσία των Σάλκε και Βέρντερ υπόσχεται ανοιχτό ματς με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ, με το over να ξεχωρίζει στη μεταξύ τους αναμέτρηση και την απόδοση του να υποχωρεί με γοργούς ρυθμούς. Αξίζει το ρίσκο του over 3,5
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Σάλκε στο Βερολίνο την προηγούμενη Παρασκευή, επικρατώντας σχετικά εύκολα με 1-2 της Χέρτα. Μπήκε καλύτερα στο ματς και προηγήθηκε στο 20’ με τον συνήθη ύποπτο Χούντελααρ αλλά η ασταθής άμυνα της δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν πίσω για ένα ακόμα παιχνίδι, δεχόμενη το 1-1 πέντε λεπτά αργότερα από κόρνερ. Το τελικό 1-2 έγραψε στο 44’ με εκπληκτικό σουτ ο πολύ ελπιδοφόρος βραχύσωμος επιθετικός Πούκι, με την ομάδα του Στέφενς να κρατάει εύκολα το αποτέλεσμα στην επανάληψη.
Εκμεταλλευόμενη το εντός έδρας στραβοπάτημα της μισητής Ντόρτμουντ κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν την έπιασε στη 2η θέση της βαθμολογίας, σε 16 παιχνίδια έχει καταφέρει να μαζέψει 31 βαθμούς και ο στόχος του Champions League μοιάζει απόλυτα εφικτός. Με 33 τέρματα ενεργητικό έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στη Μπουντεσλίγκα αλλά έχει δεχθεί σχεδόν τα διπλάσια γκολ από τις υπόλοιπες ομάδες της πρώτης τετράδας.
6-0-2 το εντός έδρας ρεκόρ της με 5/8 GG και over 3,5, 3,74 τέρματα κατά μέσο όρο σημειώνονται μέχρι στιγμής στα φετινά παιχνίδια της στην Φέλτινς Αρίνα. Μεσοβδόμαδα οι ρεζέρβες της έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στο Ισραήλ, κερδίζοντας με 0-3 τη Μακάμπι Χάιφα, τελευταίο ματς της χρονιάς το ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Βέρντερμε πιθανή νίκη να τη διατηρεί στην πρώτη τριάδα. Φάχρμαν, Κένια, Χούγκλαντ, Κλούγκε παραμένουν μακροχρόνια εκτός, για ένα ακόμα ματς θα λείψει ο Φαρφάν, τραυματίας και ο μέσος Μοράβεκ.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Βέρντερ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική, διαλύοντας τους “λύκους” με 4-1 στο Βέσερσταντιον. Ό,τι ήθελε έκανε η ομάδα του  Σάαφ στο γήπεδο, εκμεταλλευόμενη τα τεράστια αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων, με τους επιθετικούς Πιζάρο, Ρόζενμπεργκ και Αρναούτοβιτς να βρίσκουν δίχτυα και να σπαταλούν ευκαιρίες (ειδικά ο τελευταίος) για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.
29 βαθμοί ο απολογισμός της ένα ματς πριν το τέλος του πρώτου γύρου, ικανοποιητική η μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του Σάαφ που μετράει εντός έδρας 7-0-1 αλλά μακριά από τη Βρέμη χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητας της, έχοντας ρεκόρ 2-2-4 (6/8 GG,. 4/8 over 3,5) με τέρματα 10-17 και διατηρώντας την 4η χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της Μπουντεσλίγκα. 5/6 over 3,5 είδαμε στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, επιστρέφει ο βασικός μέσος Μαρίν, εκτός ξανά ο επίσης βασικός μέσος Εκίτσι, παραμένει τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Χουντ ενώ κάρτες συμπλήρωσε ο καλύτερος αμυντικός της φέτος Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Μακροχρόνιες οι απουσίες των Μποένις, Σιλβέστρ, Μποφόφσκι, Βάντερ, Άβντιτς.
Πιθανές 11άδες:
Σάλκε (4-1-2-1-2): Unnerstall - Höwedes, Papadopoulos, Matip, Fuchs - J. Jones - Jurado, Holtby - Raul - Pukki, Huntelaar
Βέρντερ (4-1-2-1-2): Wiese - Ignjovski, Wolf, Naldo, Schmitz - Bargfrede - Fritz, Trinks - Marin - Pizarro, Rosenberg

5/7 over 3,5 μετράει εντός η Σάλκε, 5/6 στα τελευταία παιχνίδια της η Βέρντερ.
Ζευγάρι που υπόσχεται ανοιχτό ματς με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ, δεν θα μπορούσαμε να πάμε με άλλο σημείο από το over, το οποίο φαντάζει πολύ δυνατό και ήδη παίρνει αρκετό ποντάρισμα. 1,625 πληρώνει το over 2,5.
 
 

Νέα ήττα η ΦΣΒ, στο 2,30 η Μπόχουμ

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη εντός έδρας και στα οκτώ τελευταία στο πρωτάθλημα

Νέα ήττα η ΦΣΒ, στο 2,30 η Μπόχουμ Με φόρα από δύο πολύ καλές εμφανίσεις ταξιδεύει η Μπόχουμ στη Φρανκφούρτη για να αντιμετωπίσει τη ΦΣΒ που δεν έχει εντός έδρας νίκη και δεν κερδίζει και στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια. Στο 2,30 το διπλό στην Bet365.
Με κάτω τα χέρια έχασε η ΦΣΒ την προηγούμενη αγωνιστική στο Βερολίνο με το 4-0 από την Ουνιόν να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού. Με αυτήν την ήττα η ομάδα της Φρανκφούρτης συμπλήρωσε οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-5) και βρέθηκε – δικαίως βάσει της εικόνας της – μία θέση πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Οι γηπεδούχοι είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχουν εντός έδρας νίκη, μετρώντας έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες κι έχοντας σκοράρει σε αυτά τα εννιά παιχνίδια μόλις εφτά φορές, που είναι και η χειρότερη εντός έδρας επίθεση. Επιπλέον διαθέτουν και την τρίτη χειρότερη άμυνα (34 γκολ παθητικό σε 18 παιχνίδια).
Θα λείψει ξανά ο βασικότατος αμυντικός Γκλέντσον, τιμωρημένος είναι ο βασικός μέσος Σταρκ, ενώ επιστρέφει ο επίσης βασικός Χαϊτμάιερ (αμυντικός).
Μετά το 6-0 επί της Άουε η Μπόχουμ πιστοποίησε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση έφερε εντός έδρας 1-1 με την πρωτοπόρο και αήττητη Φορτούνα, μπαίνοντας μπροστά στο σκορ στο 38’ και δεχόμενη την ισοφάριση στο 73’.
Μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό 2-2-4, αλλά στις τέσσερις τελευταίους εξόδους της έχασε μόνο μία φορά (2-1-1), με τα δύο διπλά να έρχονται με σκορ 3-5 και 1-3. Μοναδικά προβλήματα απουσιών, αυτά του μέσου Αζουάγκ και του στόπερ Σίνκιεβιτς, που πάντως λείπουν εδώ και καιρό.
Πιθανές ενδεκάδες:
ΦΣΒ Φρανκφούρτης (4-1-3-2): Klandt – Huber, Schlicke, Heitmeier, Konrad – Cinaz – Sv. Muller, Yelen, Fillinger – Benyamina, Chrisantus.
Μπόχουμ (4-1-2-1-2): Luthe – Kopplin, Maltritz, Acquistapace, Toski – Kramer – Federico, Dabrowski – Inui – Aydin, Chong Tese.
Η ΦΣΒ είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει εντός έδρας νίκη (0-6-3).
Η Μπόχουμ έχει βρει τα πατήματά της και προέρχεται από δύο πολύ καλές εμφανίσεις. Προβάδισμα στο διπλό, με τη ΦΣΒ να μην έχει εντός έδρας νίκη και να μην κερδίζει στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια.


Παραδοσιακό GG στο Φράιμπουργκ

11/12 GG δείχνει η προϊστορία των δύο ομάδων την περασμένη 20ετία στη συγκεκριμένη έδρα

Παραδοσιακό GG στο Φράιμπουργκ Η Φράιμπουργκ παρότι ουραγός της Μπουντεσλίγκα σκοράρει σχεδόν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της, με την παράδοση της κόντρα στη Ντόρτμουντ να δείχνει GG. Προτιμότερο το 1,80 του αμφίσκορου.
Υπέκυψε στη “Ράιν Ένεργκι Αρίνα” το περασμένο Σάββατο η Φράιμπουργκ, με το τελικό 4-0 να δίνει άδοξο τέλος στο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών της ομάδας του Σοργκ (1-3-0, όλα GG). Το τελικό σκορ την αδικεί, αφού στο 1-0 είχε καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά μετά το 2-0 του 61ου λεπτού παραδόθηκε στη μοίρα της, φτάνοντας έτσι το εκτός έδρας ρεκόρ της στο 1-2-5.
2-2-4 μετράει στο “Μπαντενόβα Στάντιον” έχοντας σκοράρει σε 7/8 ματς της εκεί (5/8 GG), μόνο κόντρα στη Λεβερκούζεν δεν βρήκε δίχτυα και αυτό από καθαρή ατυχία. Θα ψάξει για τη νίκη-έκπληξη κόντρα στη Ντόρτμουντ ώστε να μην τελειώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος βρισκόμενη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την προϊστορία των δύο ομάδων την τελευταία 20ετία στο συγκεκριμένο γήπεδο να δείχνει 2-6-4 με 11/12 GG. Παραμένουν εκτός οι βασικοί αμυντικοί Μούζντζα και Μπαρθ, τιμωρημένος ο επίσης βασικός μέσος Σούστερ.

Γκέλαρε εντός έδρας κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν η Ντόρτμουντ, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1 και επιτρέποντας έτσι στη Μπάγερν να ανοίξει τη διαφορά τους στους τρεις βαθμούς. Τυπική γκέλα της Ντόρτμουντ, θα μπορούσε να κερδίσει με 5-1 αλλά σπατάλησε τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε πριν και μετά το 1-1 για να πάρει το ματς, έχοντας τρία δοκάρια στη διάρκεια.
Η νίκη κόντρα στην ουραγό Φράιμπουργκ αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Κλοπ, που απαλλαγμένη από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχει πλέον στρέψει απόλυτα την προσοχή της στους εγχώριους στόχους. Παραμένει αήττητη από τις 18 Σεπτεμβρίου στη Μπουντεσλίγκα (7-3-0), 1-1 έληξαν τα δύο τελευταία παιχνίδια της ενώ εκτός έδρας δεν δείχνει την ίδια αποτελεσματικότητα με πέρυσι, μετρώντας 3-3-2 με 4/8 GG. Επιστρέφει ο αρχηγός/αμ. μέσος Κελ, εκτός οι επίσης αμυντικοί μέσοι Μπέντερ και Λάιτνερ, ο Σούμποτιτς και ο εγκέφαλος της στο κέντρο Γκέτζε.
Πιθανές 11άδες:
Φράιμπουργκ (4-1-4-1):
Baumann - Hinkel, Krmas, Butscher, Bastians - Flum - Schmid, Rosenthal, Makiadi, Putsila - Cissé
Ντόρτμουντ (4-2-3-1): Weidenfeller - Piszczek, Felipe Santana, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Kehl - Blaszczykowski,Kagawa, Großkreutz - Lewandowski

11/12 GG δείχνει η προϊστορία των δύο ομάδων την περασμένη 20ετία στη συγκεκριμένη έδρα.
Με το διπλό στο 1,60 θα αφήσουμε τη νίκη της Ντόρτμουντ για το live, προτιμώντας το 1,80 του GGσημείο που στηρίζεται στην άνεση των γηπεδούχων στο σκοράρισμα αλλά και στην προϊστορία των συναντήσεων των δύο ομάδων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.