Βραζιλία το κυρίως πιάτο για σήμερα.





ΑΒΑΪ – ΣΕΑΡΑ

*** Ο άσος από 1,67 ως 1,80. Η νίκη της Σεαρά από 4,20 μέχρι 5,10.

*** «Ο θάνατός σου, η ζωή μου» στο κατάμεστο «Ρεσακάντα».

*** Στον πρώτο γύρο, Σεαρά – Αβαΐ 0-3
ΑΒΑΪ: Αυτοκτονία για τους «αβαϊάνος» που έχασαν με 2-1 από την Κορίνθιανς παρότι έπαιξαν με παίκτη παραπάνω από το 50’. Ξέκινησε ιδανικά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 12’ και πάγωσε το «Πακαεμπού». Εκμεταλλεύτηκε τον πανικό της αντιπάλου και πήγε εύκολα ως το ημίχρονο. Ανεξήγητα έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της από τις αρχές του δεύτερου μέρους όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ κι έφυγε με άδεια χέρια από το Σάο Πάουλο.
Το ματς με τη Σεαρά είναι πλέον τελικός καθώς η ηττημένη αυξάνει σημαντικά της πιθανότητές της για υποβιβασμό. Σε αυτό το κλίμα είναι η ομάδα όλη την εβδομάδα. Ο Τονίνιο Σεσίλιο προσπαθεί να κρατήσει την προσοχή των παικτών του στο παιχνίδι και όχι στους μισθούς τους που δεν έχουν καταβληθεί ακόμα. «Στα επόμενα δύο εντός έδρας ματς (Σεαρά και Κρουζέιρο) παίζουμε όλη τη χρονιά. Είμαι σίγουρος πως οι ποδοσφαιριστές μου θα τα δώσουν όλα να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία».
Κάρτες συμπλήρωσε ο μέσος Ζούνιορ Ούρσο (7/0). Χτύπησε ο επιθετικός Ραφαέλ Κοέλιο (24/6).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-5-1): Φελίπε – Ντανιέλ, Ζιάν, Κλάουντιο Κασάπα, Φερναντίνιο – Μπρούνο, Ντιόγκο Ορλάντο, Κλέβερσον, Λίνκολν, Ρομπίνιο – Ουίλιαμ.
ΣΕΑΡΑ: Με το αριστερό ο νέος προπονητής στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Φλουμινένσε. Η Σεαρά είχε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο, όταν και άνοιξε το σκορ (7’) αλλά μέχρι εκεί. Στη συνέχεια αποδέχτηκε την ανωτερότητα της αντιπάλου και μάλλον είναι τυχερή που δεν δέχτηκε κι άλλα γκολ. Η έλλειψη πραγματικού σχεδίου ήταν εμφανής και παρότι υπήρξε θέληση δεν είχε τον τρόπο να φτάσει σε ένα ακόμα γκολ.
Ο προπονητή Ντίμας Φιλγκέιρας, παρά τα πειράματα, θα πάει σε μια ορθολογική ενδεκάδα χωρίς να αλλάξει πολλά πράγματα. Πιστεύει πως το παιχνίδι θα κριθεί στην ψυχολογία και γι’αυτό είχε αρκετά τετ-α-τετ με τους ποδοσφαιριστές τους στις τελευταίες προπονήσεις.
Δυο αγωνιστικές εκτός από τον αθλητικό δικαστή για τον μέσο Ελένο (26/0). Αθώος επιθετικός Οσβάλντο (30/3) θα είναι στον πάγκο. Εξέτισαν ο αμυντικός χαφ Ζοάο Μάρκος (21/0) και ο στράικερ Ουάσινγκτον (21/8).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Φερνάντο Ενρίκε – Σινιό, Φαμπρίσιο, Ντανιέλ Μάρκες, Βισέντε – Καρέκα, Ζούκα, Εουζέμπιο, Τιάγκο Ουμπέρτο – Ουάσινγκτο, Φελίπε Αζεβέντο.

... 1 ...


ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
*** Ο άσος από 4,50 μέχρι και 6,00. Ξεκάθαρό φαβορί η «Τιμάο» από 1,57 ως 1,67.
*** Το ματς στο «Πάρκε ντο Σαμπιά» της πόλης Ουμπεράμπα ώστε να διευκολύνει τους οπαδούς των φιλοξενουμένων. Εχουν ήδη πουληθεί 40.000 εισιτήρια σε «κορινθιάνος».

*** Στον πρώτο γύρο, Κορίνθιανς – Αμέρικα Μινέιρο 2-1

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ: Παραμονή τέλος για το «κουνέλι» που ηττήθηκε 3-1 από την Κοριτίμπα και στην ουσία αποχαιρέτησε τη Σέριε Α’. Κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 17’ αλλά πριν προλάβει να πανυγυρίσει δέχτηκε δύο γκολ (19’-24’). Στο δεύτερο μέρος έμοιαζε να μην έχει πλέον δυνάμεις και δέχτηκε ένα ακόμα γκολ. Μετά το τέλος ο προπονητής δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται πλέον ένα θαύμα για την παραμονή.
Η διοίκηση το πήρε απόφαση και πάει την ομάδα σε μεγαλύτερα στάδια κοντά στις έδρες των αντιπάλων ώστε να επωφεληθεί από τις εισπράξεις. Η απόφαση σχολιάστηκε αρνητικά από τις υπόλοιπες διεκδικήτριες του τίτλου που θεωρούν πως έτσι η Αμέρικα κάνει πιο εύκολο το έργο της Κορίνθιανς. Η κριτική λειτούργησε σαν κίνητρο για τους παίκτες που δήλωσαν ότι θα τα δώσουν όλα ώστε να αποδείξουν το αντίθετο.
Τιμωρημένοι ο επιθετικός Αλεσάντρο (18/7) και ο αμυντικός χαφ Ζίλσον (23/2). Εξέτισε ο ακραίος Μάρκος Ρόσα (25/2). Επιστρέφουν από τραυματισμό ο αμυντικός χαφ Ντουντού (20/0) με τον αμυντικό Αντερσον (17/2). Αμφίβολος ο μέσος Ροντριγκίνιο (31/6).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Νενέκα – Αντερσον, Μικάο, Εβερτον – Μάρκος Ρόσα, Λεάντρο Φερέιρα, Αμαράλ, Ροντριγκίνιο, Καρλέτο – Κέμπες, Φάμπιο Ζούνιορ.
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Ηρωική νίκη 2-1 επί της Αβαΐ παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 50’. Η Κορίνθιανς αιφινιδιάστηκε από το γκολ που δέχτηκε στο 12’ κι έκανε ένα ολόκληρο ημίχρονο να συνέλθει. Στην επανάληψη ξύπνησε με την αποβολη του στόπερ Λεάντρο Καστάν και κατάφερε να γυρίσει το ματς με τη βοήθεια της φανατικής εξέδρας.
Ο προπονητής Τίτε δεν θέλει να ακούσει τίποτα για εύκολο ματς και κρατά σε εγρήγορση τους παίκτες. Στην τελευταία προπόνηση δεν σταμάτησε να φωνάζει και διέκοψε πολλές φορές ώστε να διορθώσει τους ποδοσφαιριστές του. Ζήτησε ταχύτητα και προσοχή στις μεταβιβάσεις.
Εξέτισε ο δεξιός μπακ Αλεσάντρο (17/0). Τιμωρημένοι οι στόπερ Λεάντρο Καστάν (30/1) που αποβλήθηκε και Πάουλο Αντρέ (11/0) που συμπλήρωσε κάρτες. Ξεπέρασε τον τραυματισμό ο μέσος Αλέξ (24/6) κι επιστρέφει στην ενδεκάδα. Πάντα εκτός ο υπέρβαρος Αντριάνο (2/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Ζούλιο Σέζαρ – Αλεσάντρο, Σικάο, Ουάλασι, Φάμπιο Σάντος – Παουλίνιο, Ραλφ, Ντανίλο – Αλέξ, Ουίλιαν, Λιέντσον.

... 2 ...


ΣΑΝΤΟΣ – ΒΑΣΚΟ

*** Σε μικρή πτώση ο άσος που βρίσκεται απο 2,00 έως 2,30. Η νίκη της Βάσκο από 2,63 μέχρι 3,30.

*** Στον πρώτο γύρο, Βάσκο – Σάντος 2-0

ΣΑΝΤΟΣ: Με σόου του Νεϊμάρ που πέτυχε τέσσερα γκολ νίκησε με 4-1 την Ατλ. Παραναένσε στο ουδέτερο «Πακαεμπού». Η Σάντος άνοιξε το σκορ στο 2’ με πέναλτι και πήγε άνετα μέχρι το ημίχρονο. Δέχτηκε γκολ στο 51’ αλλά απάντησε με δεύτερο πέναλτι τρία λεπτά αργότερα. Από εκεί και πέρα έκανε ό,τι ήθελε και με δύο ακόμα τέρματα του νεαρού σούπερ σταρ πήρε δίκαια το τρίποντο.
Επιστρέφει στον πάγκο ο Μουρισί Ραμάλιο που ξεπερνά σιγά - σιγά το πρόβλημα στη μέση. Ο πολυνίκης τεχνικός θα δοκιμάσει πρώτη φορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο Παγκόσμιο Συλλόγων του Δεκέμβρη. Παρ' όλα αυτά δήλωσε πως θα χτυπήσει το ματς και δεν πρόκειται να χαριστεί στη Βάσκο ακόμα κι αν έτσι βοηθά τη μισητή Κορίνθιανς.
Ετοιμοι ο στράικερ Μπόρζες (28/22) με τον μέσο Γκάνσο (10/1), πήραν το πράσινο φως από το ιατρικό τιμ. Τρίτο εκτός ο αριστερός μπακ Λέο (20/1). Γνωστη η απουσία του χαφ Ελάνο (10/0) που είναι τραυματίας έδω κι ένα μήνα.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-1-2): Ραφαέλ – Ντανίλο, Εντού Ντρασένα, Μπρούνο Ροντρίγκο, Ντουρβάλ – Αντριάνο, Ενρίκε, Αρόουκα – Πάουλο Ενρίκε Γκάνσο – Νεϊμάρ, Μπόρζες.
ΒΑΣΚΟ: Την Τετάρτη έπαιξε με πολλές αλλαγές και γνώρισε ήττα 2-0 από την Ουνιβερσιτάριο για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Η Βάσκο ήταν πολύ μέτρια και απείλησε μόνο από στημένες φάσεις. Το σκορ της δίνει ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης.
Στο πρωτάθλημα παραχώρησε 0-0 στη Σάο Πάουλο κι επέτρεψε στην Κορίνθιανς να την πιάσει στην κορυφή. Η Βάσκο προσπάθησε πολύ αλλά έπεσε πάνω στην άμυνα και τον κίπερ των «τρικολόρ». Ειδικά στο δεύτερο μέρος έφτασε πολύ κοντά αλλά ο κίπερ Ντένις έβγαλε δύο φορές την μπάλα στη γραμμή.
«Δεν περιμένουμε καμία βοήθεια από τη Σάντος. Θα είναι λάθος να πιστέψουμε πως μια μεγάλη ομάδα με παίκτες όπως ο Νεϊμάρ και ο Γκάνσο θα κάνει εύκολη τη ζωή μας. Πάμε για πολύ μεγάλη μάχη. Στόχος μόνο η νίκη που θα μας κρατήσει στην κούρσα για τον τίτλο» είπε ο προπονητής Κριστόβαο Μπόρζες.
Εξέτισαν ο μέσος Ντιέγκο Σόουζα (26/10) με τον βασικό δεξιό μπακ Φάγκνερ (29/4). Τιμωρημένος ο χαφ Ρόμουλο (28/1). Χτύπησε ο επίσης αμυντικός χαφ Ζουμάρ (21/0).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Φερνάντο Πρας – Φάγκνερ, Ντεντέ, Ρενάτο Σίλβα, Φελίπε – Νίλτον, Φελίπε Μπάστος, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, Ντιέγκο Σόουζα – Εντερ Λουίς, Ελτον.
... Over 2.5 goals ...

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

*** Σταθερός ο άσος από 1,80 ως 2,00. Η νίκη των φιλοξενουμένων από 3,60 μέχρι και 4,10.

*** Στον πρώτο γύρο, Κρουζέιρο – Φλαμένγκο 0-1

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Πικρή ήττα με 4-2 από την Γκρέμιο για τον Ροναλντίνιο και την παρέα του. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τη «Μενγκάο» που ήταν καλύτερη κι έφτασε να προηγείται με 2-0 στο 35’ ενώ είχε και δοκάρι με τον «Ρόνι». Το γκολ που δέχτηκε στο 41’ άλλαξε την ψυχολογία της και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αγνώριστη. Εκανε κάκιστη εμφάνιση, δέχτηκε τρία γκολ κι έχασε σημαντικό έδαφος στην κούρσα του τίτλου.
Ο Βαντερλέι Λουσεμπούργκο έκανε ειρωνικές δηλώσεις για την αλλαγή έδρας στο Αμέρικα Μινέιρο – Κορίνθιανς και στη συνέχεια κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρών και να βοηθήσει την ομάδα. «Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί μας θα είναι εκεί να μας στηρίξουν ακόμα μία φορά».
Κάρτες συμπλήρωσε ο μέσος Ρενάτο Αμπρέου (31/4). Στη θέση του ο νεαρός Τομάς (4/0) που εντυπωσιάζει. Εξέτισε ο αμυντικός χαφ Μαλδονάδο (7/0) και ο επιθετικός Νεγκέμπα (16/0). Ο πρώτος πάει στην ενδεκάδα ενώ ο δεύτερος θα είναι στον πάγκο. Τρίτο εκτός ο Αργεντίνος μέσος Μποτινέλι (26/5), δεύτερο ο αμυντικός χαφ Λουίς Αντόνιο (9/0), τραυματίες.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Φελίπε – Λεονάρντο Μόουρα, Ουέλιντον, Αλέξ Σίλβα, Ζούνιορ Σέζαρ – Αΐρτον, Μαλδονάδο, Τομάς, Τιάγκο Νέβες – Ροναλντίνιο Γκαούσο, Ντέιβιντ.

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ: Πάλεψε αλλά λύγισε με 1-0 στην έδρα της Μποταφόγκο. Η Κρουζέιρο ήταν καλή στο πρώτο μέρος κι έπαιξε στα ίσα την «γκλοριόζο». Σε μια αδράνεια της άμυνας δέχτηκε γκολ στο 55’ αλλά δεν μπόρεσε να απαντήσει προσπαθώντας ανεπιτυχώς με μακρινές μπαλιές και σέντρες.
Ο προπονητής Βάγκνερ Μανσίνι αφήνει στην άκρη τα πειράματα και πάει με το κλασικό πλέον 4-2-2-2 και επιθετικές βλέψεις. «Ξέρουμε πως η Φλαμένγκο έχει πρόβλημα με ομάδες που παίζουν επιθετικά και εκεί ακριβώς θα χτυπήσουμε. Θέλουμε πολύ την νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στην σωτηρία και θα παλέψουμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό».
Στην αποστολή ο αμυντικός μέσος Λεάντρο Γκερέιρο (18/2) που έρχεται από τραυματισμό. Ετοιμος ο ηγετικός αμυντιός χαφ Φαμπρίσιο (23/2). Εκτός ο στόπερ Νάλντο (18/0) που χτύπησε στο γόνατο σε ατύχημα στο σπίτι του. Παραμένει σε τρίτο συνεχόμενο ματς το επιθετικό δίδυμο των Φαρίας (4/1) και Ανσέλμο Ραμόν (20/7).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Φάμπιο – Μαρκίνιος Παρανά, Λέο, Βικτορίνο, Ντιέγκο Ρενάν – Φαμπρίσιο, Σάρλες- Ρόζερ, Μοντίγιο – Ανσέλμο Ραμόν, Φαρίας.

... 1 ...

ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

*** Μικρή πτώση στην νίκη της Παραναένσε από 1,80 μέχρι 2,00. Η Γκοϊανιένσε πληρώνει από 3,25 ως 4,30.
*** Στον πρώτο γύρο, Ατλ. Γκοϊανιένσε – Ατλ. Παραναένσε 0-3

ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ: Βάρια ήττα 4-1 από τη Σάντος και γκρίνια για τη διαιτησία για τη «Φουρακάο» που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Δέχτηκε γκολ μόλις στο 2’ με πέναλτι και πάλεψε χωρίς αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος. Ισοφάρισε με την έναρξη του δεύτερου αλλά νέο πέναλτι την έφερε και πάλι πίσω στο σκορ. Από κει και πέρα έπεσε θύμα των εμπνεύσεων του Νεϊμαρ.
Εξέτισε ο αμυντικός μέσος Μαρσέλο Ολιβέιρα (16/0). Γνωστή η απουσία του αμυντικού χαφ Κλέμπερσον (18/2). Κάρτες συμπλήρωσαν οι έμπειροι χαφ Πάουλο Μπάιερ (17/4) και Κλέμπερ Σαντάνα (27/3). Ο προπονητής Αντόνιο Λόπες πάει σε σχήμα μα τρεις αμυντικούς χαφ και δίνει ελευθερία στον Μαρσίνιο (20/4) πίσω από το επιθετικό δίδυμο.
Το κλίμα είναι ενός ακόμα τελικού. Ολοι ξέρουν πως στο σημερινό ματς ακόμα και η ισοπαλία μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική. Η Ατλέτικο θέλει μόνο τη νίκη ώστε να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Ο κόσμος φαίνεται να έχει κουραστεί καθώς η μέχρι τώρα κίνηση των εισιτηρίων είναι μέτρια.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-1-2): Ρενάν Ρόσα – Βάγκνερ Ντινίζ, Μανοέλ, Γκουστάβο, Ερακλες – Ντέιβιντ, Ουέντελ, Μαρσέλο Ολιβέιρα - Μαρσίνιο – Γκερόν, Νιέτο.
ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ: Κοίταξε στο μάτια την Ιντερ αλλά γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0. Ο «δράκος» είχε καλές ευκαιρίες σε ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη (59’) δέχτηκε γκολ στο οποίο φέρει ευθύνη ο κίπερ Μάρσιο, ήρωας μέχρι εκείνη τη στιγμή. Πίεσε πολύ, έφτασε κοντά αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.
Στόχος της Γκοϊανιένσε είναι να κρατήσει το επίπεδο που έχει στον δεύτερο γύρο και να κρατηθεί στις θέσεις που οδηγούν στο Σουνταμερικάνα. Ο προπονητής Ελιο ντος Ανζος, πολύ αυστηρός όλες τις προηγούμενες ημέρες ζήτησε πειθαρχία. Εξέτισε ο αριστερός μπακ Τιάγκο Φέλτρι (29/2). Κάρτες συμπλήρωσε ο επιθετικός Ζουνίνιο (19/4). Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένει τον ταχύ μέσο Βίτορ Ζούνιορ (25/3) που έρχεται απο τραυματισμό. Αν δεν τα καταφέρει θα αφήσει τη θέση του στον Ερνάντες (15/0).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Μάρσιο – Ραφαέλ Κρουζ, Ζίλσον, Αντερσον, Τιάγκο Φέλτρι – Μαρίνο, Πιτούκα, Μπίντα, Ερνάντες (Βίτορ Ζούνιορ) – Ανσέλμο, Φελίπε.
... 1 ...

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

*** Η νίκη της Ιντερ 1,78 ως 1,91. Το διπλό από 3,40 μέχρι 4,50.

*** Στον πρώτο γύρο, Φλουμινένσε – Ιντερνασιονάλ 2-0

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ: Εφυγε με το τρίποντο (1-0) από την έδρα της Γκοϊανιένσε και παραμένει στη μάχη της κορυφής. Η Ιντερ ήταν καλή σε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Φάνηκε πιο τυχερή στο δεύτερο μέρος σκοράροντας σε λάθος του αντίπαλου κίπερ. Στη συνέχεια γύρισε πίσω και κατάφερε να κρατήσει το σκορ παρά την πίεση.
Ο προπονητής Ντοριβάλ Ζούνιορ δούλεψε πολύ στα τελειώματα φάσεων και θέλει μόνο τη νίκη. Πάει σούπερ επιθετικά με όλους τους τους βασικούς στη διάθεσή του ώστε να εκμεταλλευτεί το χθεσινό στραβοπάτημα της Μποταφόγκο και να μπει στη ζώνη του Λιμπερταδόρες.
Εξέτισε ο Αργεντίνος χαφ ο Ντ΄Αλεσάντρο (24/8) όπως και ο δεξιός μπακ Νέι (28/2) με τον στόπερ Ροντρίγκο Μολέντο (13/1). Δεύτερο ματς εκτός ο επιθετικός Ζο (15/2) με πρόβλημα στο γόνατο.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Μουριέλ – Νέι, Ροντρίγκο Μολέντο, Χουάν, Κλέμπερ – Μπολάτι, Γκινιασού - Αντρεζίνιο, Οσκάρ, Ντ’Αλεσάντρο – Λεάντρο Νταμιάο.
ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Μεγάλη εμφάνιση και άξια νίκη 2-1 στην έδρα της Σεαρά. Ξεπέρασε γρήγορα το γκολ που δέχτηκε πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, πήρε τον έλεγχο και έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο «Πρεζιντέντε Βάργκας». Με τον Φρέντ σε ρόλο μαέστρου κι εκτελεστή τον Ραφαέλ Σόμπις κατάφερε να γυρίσει το ματς και παραμένει στην κούρσα για τον τίτλο.
Εξέτισε ο επιθετικός Ραφαέλ Μόουρα (21/9) και παίρνει τη θέση του σούπερ σταρ Φρεντ (20/13) που χτύπησε στην τελευταία προπόνηση και αποτελεί μεγάλο πλήγμα. Επιστρέφει απο τιμωρία και ο στόπερ Λεάντρο Εουζέμπιο (14/1). Συνεχίζει το πρόβλημα στην άμυνα με τον Μάρσιο Ροζάριο (20/1) τιμωρημένο και τους Γκουμ (24/0) και Ντιγκάο (10/0) τραυματίες. Καλά νέα από τον στόπερ Εριβέλτον (3/0) που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Εκτός αποστολής ο Αργεντίνος επιθετικός Μαρτινούτσιο (12/1) με άδεια καθώς γέννησε η γυναίκα του.
Παρά τα προβλήματα το ηθικό παραμένει ακμαίο και οι παίκτες έκαναν δηλώσεις για νίκη κατά την άφιξή τους στο Πόρτο Αλέγκρε. Δεν φοβάται την αντίπαλο ο προπονητής Αμπέλ Μπράγκα που έκανε επιτυχημένο πέρασμα από τον πάγκο της το 2006.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ντιέγκο Καβαλιέρι – Μαριάνο, Λεάντρο Εουζέμπιο, Ελιβέλτον, Καρλίνιος – Εντίνιο, Βαλένσια, Ντέκο, Μαρκίνιο – Ραφαέλ Σόμπις, Ραφαέλ Μόουρα.

... Over 2.5 goals ...



ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

*** Από 2,10 ως 2,30 οι αποδόσεις στον άσο. Πιθανή νίκη της «Κόσα Μπράνκα» από 2,80 ως 3,25.
*** Στο ουδέτερο «Αρένα Μπαρουερί» που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Σάο Πάουλο.

*** Στον πρώτο γύρο, Κοριτίμπα – Παλμέιρας 1-1

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ: Τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες και γνώρισε ήττα 2-1 από την Ατλέτικο Μινέιρο. Η ομάδα του Φελίπε Σκολάρι έκανε μια κακή εμφάνιση και συνεχίζει αδιάφορη στην τελική ευθεία. Βρέθηκε να χάνει στο 62’ με 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα έμεινε με δέκα και στο 73’ με εννιά. Καπου εκεί παραδόξως ξύπνησε και στο τέλος κατάφερε να μειώσει.
Τιμωρημένος ο Χιλιανός μέσος Βαλδίβια (12/2) και ο αμυντικος Μαουρίσιο Ράμος (17/3) που αποβλήθηκαν. Καλά νέα από τον πολύπειρο αμυντικό χαφ Μάρκος Ασουνσάο (28/5) που επιστρέφει ύστερα από τρία ματς εκτός. Εκτός εδώ και περίπου ένα μήνα ο βασικος κίπερ Μάρκος (19/0). Αδεια από τη διοίκηση στο νεαρό αριστερό μπακ που πάει στην Ιταλία να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην Ουντινέζε.

Η Παλμέιρας βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση με 3 ισοπαλίες και 4 ήττες στα τελευταία 7 ματς. Ο προπονητής Σκολάρι ζήτησε τη νίκη ώστε να τελειώσει τη χρονιά χωρίς προβλήματα. «Πρέπει να τα δώσουμε όλα στα τελευταία παιχνίδια ώστε να κρατηθούμε στη ζώνη του Σουνταμερικάνα. Θα είναι άδικο να βάλουμε την ομάδα σε περιπέτειες εδώ που φτάσαμε».

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Ντεόλα – Σισίνιο, Ενρίκε, Τιάγκο Ελένο, Ριβάλντο – Μάρσιο Αραούζο, Μάρκος Ασουνσάο, Σίκο – Λουάν, Μάικον Λέιτε, Ρικάρντο Μπουένο.

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ: Καλη εμφάνιση και άνετη νίκη με 3-1 επί της Αμέρικα Μινέιρο. Η Κοριτίμπα ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό της. Δεν πτοήθηκε από το γκολ που δέχτηκε στο 17’, γύρισε το ματς πριν από το ημίχρονο και στην επανάληψη επισφράγισε τη νίκη.
«Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά θετικά και θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Η Παλμέιρας είναι ένα λαβωμένο θηρίο και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς της νίκης» δήλωσε ο φορμαρισμένος κίπερ Βαντερλέι.
Κάρτες συμπλήρωσε ο επιθετικός Μπίλ (27/8) όπως και ο μέσος Ραφίνια (23/4). Ξεπέρασε τον τρυματισμό του ο αμυντικός χαφ Λεάντρο Ντονιζέτε (16/0). Εκτός σε δεύτερο ματς ο μέσος Τσέκο (24/1) που δεν έπαιξε κόντρα στην Αμέρικα, τραυματίας. Εξέτισε ο στράικερ Λεονάρντο (15/3).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Βαντερλέι – Ζόνας, Ζέσι, Εμερσον, Ελτίνιο – Εβερτον Κόστα, Ουίλιαμ, Λέο Γκάγκο, Νταβί – Μάρκος Αουρέλιο, Λεονάρντο. ... X2 ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λίγα και καλά τα σημεία για σήμερα.